• Ezután várható?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Első adag kyndinette 20 beszedése után, a hétnapos szünet második napján sem jelentkezett vérzés. Hagyományos ciklus alapján 27-én lenne esedékes,tájékoztató szerint a hét gyógyszermentes napon.Jelenthet ez már vérzéskimaradást vagy várakozhatk még remélve, hogy 27-én megjön a menstruáció? Köszönettel:N.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Nem mindig ugyanakkor van a vérzés. Föleg nem összehasonlitható a tablettamentes időszakkal - várakozhat.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-20 22:53:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés