• Mennyi idő után biztosít védettséget a belara fogamzásgátló tabletta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr! Holnap lesz 2 hete, hogy szedem a fogamzásgátló tablettát, a tájékoztatón az van írva, hogy 1 hét után biztos í védettség. Ez mennyire igaz? Óvszer nélkül szeretkeztünk a barátommal, és kicsit aggódom, hogy mi van, ha mégsem igaz ez az egyhetes védettség. A gyógyszer mellett 5 napja szedtem egy antibiotikumot, a Nolicin S nevezetüt. Ez esetleg károsíthatja a tabletta hatását? Ön szerint vegyek sürgősségi fogamzásgátló tablettát, vagy teljességgel felesleges? Válaszát előre is köszönöm. üdvözlettel:egy aggódó lány

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Ha a menses 1. napjától szedi biztos lenne a védelem, de az indulásnál az antibiotikum adásával bizonytalan lett a hatás. Belarából kell 2 napig 2 tablettát szedni, utána normál szedés - ilyenkor ez a sürgősségi tabletta, ne keverje a 2 tabletta szedését.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor

        A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu-ra

         


           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-13 14:32:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 17:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés