• Lindynette 20

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!Most kezdtem el szedni a Lindynette 20 tablettát,a menstruáció első napján.És második napra megszűnt a vérzésem.Tulajdonképpen egy napig tartott a menstruáció.Ez normális?Ez a tabletta okozhat ilyet?Szedjem továbbra is?Tisztelettel: mona

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Mona!

        Nyugodtan szedje tovább a gyógyszert, mert ez csak később okozhat ilyen rövid menzeszt. Az első tabletta erre képtelen:)

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-15 14:36:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 20:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés