Félelem a fogamzásgátló miatt

Szép napot kívánok! 42 éves nő vagyok és orvosom Lindynette 20 tablettát írt fel nekem.Lábom eléggé visszeres, de Őt ez nem érdekelte. Nincs bajom eddig, de a fejem gyakran fáj. Még csak 6 napja szedem, nem dohányzom, de nem vagyok nyugodt veszélyei miatt. Kérem szíves véleményét, szedhetem-e vagy inkább mielőbb hagyjam abba?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Lehet szedni, de érdemesebb lett volna Mirenát a méhbe helyezni, egyrészt alacsonyabb a hormontartalma, másrészt a májat is kikerüli a hormonja, így 5 évre egy kényelmes megoldás lett volna.

Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor

Kérdés: 2008. október 05., 21:57; Megválaszolva: 2008. október 05., 21:57
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?