• Mensrtuáció előbbrehozása!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő!Családi okok végett olyan problémám lenne hogy a menstruáciom időpontját szeteném megváltoztatni!Nem akarom tologatni jobra balra de most az egyszer nagy szükségem lenne rá!Tehát azt szeretném hogy 3 nappal jöjön meg hamarabb akkor mit kell tennem?Ha lehetséges és jó az elgondolásom akkor a 18-adik napon kellene abbahagynom a tablettát utána a 7 napos szünet.A szünet után meg egy uj levél tabletta!Lehetséges ez vagy felejtsem el!Mert most 2 hónapig még ovszerrel is védekezek és addig szeretem volna ezt megcsinálni ha lehet és nemokozok nagy bajt!Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

         Létezik 22 fajta fogamzásgátló tabletta, ebből több csoportba oszthatók, van amelyikkel lehet, van amelyikkel nem lehet tologatni a mensest. Pontatlan megfogalmazású kérdésre nem lehet korrekt választ adni. Pl. 3. generációs tablettákkal, amik monofázisosak, 2 havi adagot szünet nélkül kell beszedni, utána csak 1 hét szünetet kell tartani.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-06 22:17:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés