• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 35éves,3gyermek anyukája vagyok.A menstruációm nagyon rendszertelen.Ez év februárjában panaszommal felkerestem a nőgyógyászt,mivel 2hónapig nem jött meg a vérzésem.Elküldött vérvételre,ami negativ terhességet mutatott/amugy minden leletem jó volt/.Majd közölte azért rendszertelen a vérzésem,mert nagyon kövér vagyok,rosszul esett,majd azt mondta,hogy keressek fel egy belgyógyászt és éljek aktiv nemi életet.Májusban volt az utolsó vérzésem,majd most szept16.án jött meg újra. A terhességi tesztek negativok voltak amiket idő közben csináltam.Kérem,tanácsoljon nekem valamit,mert nem szeretnék kisbabát.A nőgyógyász azt is mondta,hogy nem javasol semmlyen fogamzásgátló tablettát,ha lefogyok majd beszélhetünk valami megoldásról.Ön szerint lehet,hogy most terhes vagyok? Várom válaszát! Köszönettel: anikó

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Anikó!

        Jó hírem van, mert megérkezett az a fogamzásgátló, ami egyáltalán nem okoz hízást és persze a fogyásban is segíteni fog. Ez pedig a Yasminelle. Tehát én ezt javaslom, hogy ameddig nem akar megint gyermeket, addig ezt szedje. Persze az egészsége miatt is nagyon fontos a fogyás, mivel nagyon sok súlyos betegség adódhat az elhízásból, de persze azért a fogamzásgátlóról nem kell lemondani.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        Kedves Anikó! Nem hiszem, hogy most terhes, de mindig legyen otthon azért terhességi teszt, hogy meg tudja nyugtatni magát. A testsúly ténylegesen befolyásohatja a vérzések rendszerességét. Nem tudom hány kiló és hány centi, de ha ténylegesen túlsúlyos, akkor néhány kiló fogyás önmagában rendezni tudja a vérzéseit. Nem heroikus fogyózásra gondolok, hanem mondjuk havi 1-2 kiló leadására.A fogamzásgátlónak szerintem egyébként ellenjavallata nem lenne.Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 
           
         
         A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-26 21:42:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés