• Menses eltolása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 nappal szeretném eltolni a mensesemet. Lehetséges ez úgy, hogy ha elfogyott a levél, akkor egy újból beveszek kettőt, majd 7 nap szünet és azután megint egy újabb levelet kezdek el, tehát 21 tablettát veszek be? Nem egyszeri alkalomra szeretném eltolni. Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező!

        Elvileg helyes amit ír ,de a mai tabletták kis hormontartalma miatt nem biztos, hogy sikeres lesz, viszont hosszú hónapokig tartó vérzészavart okozhat magának.  MEGÉRI???

        Dr. Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-11 22:35:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés