• fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni,hogy ha a menstruáció 1. napján kezdem szedni a tablettát, utána, hogy elmúlik a vérzés, lehet már nemi életet élni?? És a fejfájás csillapító (algopyrin, aspyrin)befolyásolja a tabletta hatékonyságát?? És ha igen, mennyire?? Illetve, lehet egy lánynál betegség a sok szex utáni vágy?? Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A tabletta szedése után már védelmet nyújt, tehát a vérzés után lehet sexualis életet élni. Nem befojásolja általában semmilyen fájdalomcsillapító. Legfeljebb néhány antibiotikum, de akkor is csak esetleg vérzést okoz.
        Mért lenne betegség a sok sex utáni vágy! Nem vagyunk egyformák, hála istennek. Más a vérmérsékletünk, más a testi szükségletünk. Ez teljesen természetes.

         Dr. Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-11 09:21:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés