• fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Több éve szedem a Triodenat,ebben a hónapban amikor elkezdtem szedni menstruálás után az első napon (kedden) véletlenül kettőt vettem be kb. 2 órás különbséggel! Így szerdára nem maradt gyógyszerem,nem is vettem be. Csütörtökön pedig délben vettem be az aznapit (hogy megpróbáljam betartani a max. 36 óra különbséget). Pénteken meg már a rendes esti időszakban vettem be. Az lenne a kérdésem hogy így csökkenhet-e a gyógyszer védelme? Várom válaszát! Köszönettel Brigi!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Brigi!

        Teljesen rosszul csinálta.Így most plussz óvszerrel kell védekeznie 3 hétig.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


           A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-07 19:08:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: