Fogamzásgátló a hibás?

Tisztelt Webdoktor! Diane 35 fogamzásgátlót szedek, majdnem egy éve. Azt hallottam róla, hogy nagyon elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Párommal való együttlét után ma reggelre barnás folyás(? ) jelentkezett. Az vajon attól van, mert könnyebben sérülök? Alhasi fájdalmaim nincsenek. Ez esetben gondolom célszerű lenne a váltás. Vagy esetleg más lehet a háttérben? Köszönöm!

WEBBeteg szakértő válasza barnás folyás témában

Kedves Kérdező!

Természetesen teljes választ nem tudok adni, mert a net alkalmatlan diagnózis felálítására, de biztosan nem a fogamzásgátló okozza a bajt! Lehet gyulladás, lehet fertőzés, ezt egy vizsgálattal el lehet dönteni!

Üdvözlettel: Dr. Bencsik András

Kérdés: 2008. szeptember 02., 22:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 08:07
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Mitől van barna folyásom?
Jó napot! A múlt hónap 26.án kezdtem el szedni az első fogamzásgátló gyógyszert (Mercilon) lassan a levél végére érek, de barna folyásom van....
Barna folyás!
Tisztelt Doktor úr/Doktor Nő! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy én PHARMATEX-hüvelytablettát szedek és a mai nap folyamán aktus közben...
Evra tapasz
Tisztelt Doktor Úr! Ladeeringről váltottam Evra tapaszra. Holnap kell levennem a 3.tapaszt, a 2. és 3. Tapasz felhelyezése után 4 napig pecsételő...
Fogamzásgátló
Étrend kiegészítők és...