• Fogamzásgátló a hibás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Diane 35 fogamzásgátlót szedek, majdnem egy éve. Azt hallottam róla, hogy nagyon elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Párommal való együttlét után ma reggelre barnás folyás(?) jelentkezett. Az vajon attól van, mert könnyebben sérülök? Alhasi fájdalmaim nincsenek. Ez esetben gondolom célszerű lenne a váltás. Vagy esetleg más lehet a háttérben? Köszönöm! Üdvözlettel: Tina

        WEBBeteg szakértő válasza a barnás folyás témában

        Kedves Tina!

        Természetesen teljes választ nem tudok adni, mert a net alkalmatlan diagnózis felálítására, de biztosan nem a fogamzásgátló okozza a bajt! Lehet gyulladás, lehet fertőzés, ezt egy vizsgálattal el lehet dönteni!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-02 22:00:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 08:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés