• Hormonzavar, de meddig?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Abbahagytam a fogamzásgátlót, mert babát szeretnénk, utána alig jött meg a vérzésem, mennyiségileg és minősigileg sem nevezhető menstruációnak. Majd elmentem a dokimhoz, aki norcolutot írt fel. Azt hittem, ettől majd úgy fogok vérezni, mint régen a gyógyszer szedédése előtt (görcsös erős vérzés). Az orvos azt mondta, hogy a tabletták beszedése után 10 napig 2X1, 7 nap múlva kell majd megjönni. 2 napmúlva megjött és 2 napig tartott és csak pecsételő volt, akkor még mindig nem állt helyre a hormonrendszerem? Mennyi idő kell, hogy kiürüljön a fog.gátló? Van-e valamilyen más gyógyszer, ami helyre állítja a hormon háztartást? Menjek-e vissza most az orvosomhoz? Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        A nem megnevezett fogamzásgátló tabletta abbahagyása után 8-10 %ban a vérzés pár hónapig kimaradhat, majd rendeződik, de ezt hormonkészitménnyel elő lehet segiteni.(A tabletta régen kiürült, csak a petefészek eredeti hormontermelése nem jött még vissza,s a méhnyálkahártyájának is rendeződni kell)

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-01 19:30:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 07:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés