• Lindynette 20 kontra Tarivid Richter

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Lyndinette 20 fogamzásgátlót szedek, és felfázásom miatt irtak fel Tarivid Richter antibiotikumot. A gyógyszert (napi kettőt)augusztus 8án kezdtem el szedni pont a 7napos szünet negyedik napján aznap amikor megjött a vérzésem. Az interneten arról olvastam, hogy a gyógyszer szedése alatt (5napig) valamint utánna való 1 hétig kell védekezni máshogy, de oylat is olvastam, hogy egy egész hónapig.Mégis akkor terhes lehetek ha az egy hét kivárása után feküdtem le a barátommal?Meddig kell még védekezni?Egyáltalán nem véd a tabletta?Válaszát előre is nagyon köszönöm. Tisztelettel: HL

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves kérdező!

        A tabletta védi Önt, de természetesen a javasolt kiegészítő védekezésre szükség van. 1 hét után, ha védekezés nélkül volt a barátjával, akkor már elvileg nem kell terhességtől tartania!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-27 09:20:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: