• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Gestomix 20 fogamzásgátló tablettát szedem 5 éve, előtte nem szedtem soha tablettát.Az utolsó menstruáció időpontja október 22.A párommal az együttlét megtörtént október 29-én.( A menzeszemnek az november 19-én kellett volna jelentkeznie. Menzesz mindig pontosan 28 naponta jelentkezik, mióta szedem a fogamzásgátló tablettát.)Kell aggódnom attól, hogy esetleg terhes lehetek-e vagy pár nap késés "elfogadott" ? Mennyire biztos, hogy valaki tablettaszedés során teherbe esik? Mennyire lehetek biztos abban, hogy nem estem teherbe? (Persze tudom, hogy 100%-os védekezési módszer az önmegtartóztatáson kívül nincs.) Esemény utáni tablettát soha nem és nem is kellett alkalmaznom. Mielőbbi válaszát köszönöm!

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        Nagy valószínűséggel nem terhes


        Kérdés: 2019. november 20., 04:49; Megválaszolva: 2019. november 25., 18:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.