• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Úr/ Dr. Nő, Roxanelle fogamzasgatlot szedek mar 8honapja es az lenne a kérdésem hogy ma veszem be a 2.placebo tablettat viszont elegge hanyingerem van es hasmenesem is volt. Ha kihanynam esetleg meg lenne hasmenesem akkor szukseges kiegeszito vedekezes vagy mivel ez placebo hatoanyag nelkuli tabletta ezert nincs ra Szukseg? Elore is koszonom.

        Dr. Pétervári László válasza a Fogamzásgátlás témában

        A levél 4. sorában található tabletták hatóanyagot nem tartalmazó úgynevezett placebo tabletták. Ha ezek közül a tabletták közül felejt el bevenni egyet, annak nincs hatása a filmtabletta megbízhatóságára. A kifelejtett placebo tablettát dobja ki. Ha az első, második vagy harmadik sorba tartozó aktív, rózsaszín, aktív tablettát felejt el bevenni akkor kell kiegészítő védekezés.


        Kérdés: 2019. október 17., 20:10; Megválaszolva: 2019. október 20., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: