• Lindinette szedésének szünetelését tanácsolta a doki antibiotikum mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot. Anita vagyok. 3 napja léguti fertőzésemre antibiotikumot írtak fel nekem. A házi orvos mondta hogy amíg szedem az antibiotikumot ne szedjem a lindinettet mert felesleges. Kiüti a hatását. Így tettem. A 3-dik nap megjelent menzesz szerű erős vérzés de barnás színű, nagyon sötét, de még csak a levél felénél tartok. Kérdésem az lenne, hogy hogyan szedjem tovább az antibiotikum után. És hogy ez normális e. Köszönöm a vászat előre is.

        Dr. Pétervári László válasza a Fogamzásgátló témában

        A fogamzásgátló szedését nem kell elhagyni.Azt szedje előírásnak megfelelően. Azonban ne egyszerre szedje be a két készítményt. A fogamzásgátlót külön kell alkalmazni és kb.4 órát biztosítani a felszívódására. Ez más készítmény esetén is tanácsos.


        Kérdés: 2019. szeptember 15., 08:36; Megválaszolva: 2019. szeptember 16., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: