• Fogamzásgátló vèrnyomáscsökkentővel

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr! Néhány hónapja szívpanaszaim voltak, melyek nem olyan mértékben, de előfordulnak most is. A kivizsgálások azt mutatták, hogy nincs szervi bajom, a panaszokat a stressz okozza. Metoprolol 50mg-t szedek, napi 2x felet. Az első alkalom után abbahagytam a fogamzásgátlót (dienille), de miután kiderült, hogy nincs köze a rosszullétekhez, újra szerettem volna szedni. A nőgyógyászati vizsgálat során mindent rendben találtak, felírták újra a dienille-t. Azonban a nőgyógyászt elfelejtettem tájékoztatni a vérnyomáscsökkentőről. A kérdésem az lenne, hogy szedhető-e a két gyógyszer? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a Fogamzásgátló vérnyomáscsökkentővel témában

        Tisztelt Hölgyem ! Jelenlegi ismereteink szerint a fogamzásgátló és a vérnyomáscsökkentő együttes szedése nem kontraindikált, igy a felirt fogamzásgátló rendszeres szedését javaslom. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. május 06., 21:15; Megválaszolva: 2019. május 10., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: