• Esemény utáni tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Március 11-15ig volt menstruációm. Általaban 27-30 naposak a ciklusaim és 5 nap hosszúak a menstruációs napok. Március 21.en este voltam egyutt valakivel akivel az aktus elejen 2x-3x nem vedekeztunk viszont utána már felhuzta a fiú az óvszert. Megnyugtataskepp marcius 26.an reggel elmentem orvoshoz(addig nem tudtam mert lesantultam) es kertem hogy irjon fel 120 oras esemeny utani tablettat mire o mondta hogy mindig 120 orasat ir fel es felirta az escapelle nevu tablettat. Kerem nyugtasson meg hogy hatni fog!

        Dr. Csősz György válasza a Soac témában

        Reméljük igen. Valószínű


        Kérdés: 2019. április 01., 07:34; Megválaszolva: 2019. április 03., 19:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: