• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Másfél éve szedem a Dienille nevű fogamzásgátlót, azóta 10 kilót híztam, ezért szeretném abbahagyni, mivel alapból egyáltalán nem vagyok hízékony típus. A plusz kilókat sehogy sem tudom letenni sem edzéssel, sem helyes táplálkozással. A problémám az, hogy a menzeszem első napján rettenetesen érzem magam, erősen vérzek, hányok, hasmenésem van, szédülok, és hihetetlenül fáj a hasam és emelett kiszámíthatatlan hogy mikor jön meg. A fogamzásgátló szerencsére ezeket mind teljesen megszüntette, viszont most nem tudom mit tegyek, tovább hízni nem szeretnék, de azt sem szeretném ha egész hónapban azon izgulnék hogy mikor jön meg. A hormonmentes fogamzásgátló is megszüntetné ön szerint a menstruációs problémáimat? Ha nem, ön mit tanácsolna számomra?

        Dr. Csősz György válasza a hízás témában

        Tovább szedni a fogamzásgátlót és nem össze vissza enni. A tabletta nem hizlal, csak amit megeszik. Vagy ez van, vagy izgul a mensesért.


        Kérdés: 2019. február 18., 13:47; Megválaszolva: 2019. február 20., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: