• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktorúr! Egy éve szedek fogamzásgátlót, fél éve váltottam a Mirabelláról Ditinellre. Már 2 hónapja, mikor a tablettamennyiség felénél járok, vérzés jelentkezik. Van hogy erősebb (inkább reggelente), van hogy csak gyengébb, akkor barna színű. A vérzés kb. 2-3-4 napig tart, aztán pár napig nincs, és megint elő jön. Az első 2 hétben nincs ilyen, csak a felétől kezdődik. A tablettát mindig akkor veszem be, amikot szoktam, soha nem maradt még ki egy darab sem. Mit tanácsol, mi lenne a jó megoldás a vérzés megszűntetésére? Illetve az lenne a kérdésem, hogy a tabletta ilyenkor hat-e?

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        Középidős vérzésnek hivják. Ha a harmadik ciklusban is lesz, vissza kell állni a Mirabelláéra, ha a mellett nem volt. Nem kell ezeket váltogatni!


        Kérdés: 2019. február 10., 08:25; Megválaszolva: 2019. február 11., 17:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: