• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő. Barátnőm kb 1 éve fogamzásgátlót szed. November 22-én (18.napon) elfelejtett bevenni egy gyógyszert. Ditinell névre hallgató gyógyszer leírásában foglaltaknak eleget tett, miszerint bevette a következő nap a kihagyott és az aktuális tablettát is, majd a placebó tablettát is kihagyta és a következő levelet kezdte el szedni. Most az uj levél 3. tablettájánál tart. Ma aktus közben sajnos az óvszer elszakadt, amit csak az aktus végén vettünk észre. Ugye a kihagyás és az aktus közt 9 nap telt el. Kérdésem az lenne, hogy mi az esélye, a teherbe esésnek, illetve esemény utáni tabletta indokolt, vagy fölösleges?

        Dr. Csősz György válasza a esemény utáni tabletta témában

        nagy valószínűséggel felesleges

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 01., 17:16; Megválaszolva: 2018. december 11., 20:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: