• Fogamzasgatlas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr/Nő illetve Úr! A kérdésem az lenne, hogy: 6hónapja szedtem a fogamzásgátló tablettát, de abba hagytam mert elutaztam külföldre és sajnos itthon maradt..1 hónap maradt ki.a kérdésem hogy mikor kezdhetem ujra szedni ahogy néztem a naptárt pontosan ugy jott meg a menszeszem ahogy kellene elmeletben a gyogyszer szedés utani 7napban.pontossabban szerdan abba hagytam volna es penteken az az ma reggel jött meg.Elkezdhetem újra szedni? Vagy várjak a következö menszeszig? Nagyon szépen köszönöm a választ! Üdvözlettel: Erzsébet

        Dr. Csősz György válasza a fogamzásgátló témában

        A menses első napján kell elkezdeni, mint legelőször.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 16., 12:06; Megválaszolva: 2018. november 19., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: