• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorúr/Doktornő! Egy hónapja szedem a Zoely fogamzásgátló tablettát. Az első hónap zökkenőmentesen ment, most kezdtem a 4 db sárga (placebo) tablettát szedni, de félek, hogy nem fog megjönni ez idő alatt. Akkor is elkezdjem a sárga tabletták után rögtön az új adag tablettát vagy várjam meg, amíg megjön (ha a sárga tabletta szedése alatt nem jönne meg)? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Hölgyem! Az Ön által szedett fogamzásgátló szedése folyamatos és nem kell várni a vérzésre. Megjegyezném, hogy legjobb tudomásom szerint ezen fogamzásgátló - mellékhatása miatt kivonásra kerülhet a jövőben. Üdvözlettel: dr.Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 10., 10:33; Megválaszolva: 2018. október 17., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: