• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Most kezdtem el tablettát szedni két napja. Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő után lehetek együtt a párommal másfajta védekezési módszer nélkül? Köszönettel: Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Zsuzsanna!

        Amennyiben a menses első napján kezdte el a szedést 1 hét után már nem szükséges egyéb módon is védekezni.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-15 09:32:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés