Fogamzásgátló

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fogamzásgátló tabletta (nem hasmenés) csak a normálisnál hígabb vagy a normális és nem híg (tehát rendes )széklet (napi 1-szer) esetén távozhat-e a szervezetből? Ezen kívül még érdekelne, hogy a fogamzásgátló tabletta okozhat-e olyan érzést, hogy már nem vágyom saját gyermekre? A tablettaszedés előtt ilyet ne tapasztaltam. Nincs egyéb betegségem és ne szedek más gyógyszert, néha fájdalomcsillapítót, az gondolom nem folyásolja be a hatását. 1 éve szedem a fogamzásgátlót. Köszönöm szépen előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

A lazább széklet nem probléma. Okozhat az OC hangulatváltozást (akár így megnyílvánulva) .

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. október 12., 10:08; Megválaszolva: 2017. október 13., 13:57
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Antibiotikum + fogamzásgátló +...
December óta szedem a Lindynette 20 mg fogamzásgátló. Július 2-től egy hétig (július 8ig) antibiotikumot (Moxibiot) kellett szednem, mivel a...
Abbahagyott fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Szeptember 25-én jött meg az eredmény, hogy heterogén Leiden mutációban érintett vagyok. Miután kiderült, konzultáltam...
Zinnat 500 Jangee0, 2
Tisztelt Doktor úr! Zinnat 500-at kellett volna szednem 5 napig napi kettőt (10 szem) 6 szem után kiderült hogy allergiés vagyok rá, semmi komoly...
Fogamzásgátló tovább szedése
Tisztelt Dr. Tekse István! Öt évig szedtem fogamzásgátló tablettát (yasminelle) . Két hónapot szüneteltettem, majd két hónapja elkezdtem újra...