Fogamzásgátló

Tisztelt Doktor úr! Nem rég váltottam másik fogamzásgátló gyógyszerre. Eddig lindynette 20-at szedtem, majd január 4-től reziát kezdtem el. A lindynette után kihagytam egy hetet, és a 8. napon kezdtem el szedni a reziát. Úgy olvastam, hogy az első hét alatt más fogamzásgátlási módszert is alkalmazni kell, de ez alatt a hét alatt nem voltam együtt a párommal. Legelőször 15-én voltam együtt a párommal. 28-án, csütörtökön kellett volna jelentkeznie a vérzésemnek, de nem jött meg, a levélből pedig már csak egy placebo tabletta van, amit a holnap veszek be. Hasmenésem nem volt, nem hánytam. Fennáll a terhesség? Mit javasol?

Dr. Tekse István válasza teszt témában

Kedves Kérdező!

Én az első teljes levél alatt óvszert javaslok. Terhességi teszt javasolt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 30., 20:05 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 20:52
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Csináltassak terhességi tesztet?
Tisztelt Doktor Úr! Adelle tablettát kezdtem el szedni az előírtaknak megfelelőn 2014 decemberében. December 29.-én múlt el a menzeszem 7 nap után...
Fogamzásgátló-szedés
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Yasminelle fogamzásgátlót szedek szeretném tudni hogy a következők csökkenthetik e a hatását? Sörélesztő tabletta, Betadine...
Menstruáció
Szeretnèm a menstruációmat késleltetni egy héttel későbbre nyaralás miatt.Nem szedek fogamzásgátlót.Lehetsèges valamilyen gyógyszerrel?
Szoptatás abbahagyása után szedhető...
Nem szeretnék át tèrni kombinált tablettára ha az Azalia továbbra is véd igy hogy már nem szoptatok.