Menstruáció késése, gyógyszerek

Tisztelt Doktor Úr! Körülbelül fél éve vagy több ideje visszatérő, erős hüvelyi gombafertőzésem van. Ebben a hónapban szedtem Tinidazolt, 4 tablettát egyszerre (ezt a párom is szedte) , Gyno-Pevaryl hüvelykúpot két alkalommal írtak fel, és Femiflo-t is szedek, pénteken egyet és most pénteken (30-án) még egy szemet. Közben Pimafucortot is használok és Mirabella 30mikrogram fogamzásgátlót szedek. A tüneteim még mindig nem múltak el, és pénteken (okt. 23-án) vettem be az utolsó fogamzásgátlót, és még nem jött meg a menzeszem. Tegnap este kevés barnás-rózsaszínes folyásom volt. Lehetséges, hogy a gyógyszerek miatt késik a menzeszem? A párommal nem voltunk együtt, csak orális szex volt és "ujjazás". Így is fennáll a terhesség lehetősége? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza gomba témában

Kedves Kérdező!

Nyugodjon meg így nem lehet szó terhességről. A használt gyógyszerek megzavarhatják a fogamzásgátlót. 7 nap szünet után ugyanúgy kezdje a következő levelet.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. október 28., 11:09; Megválaszolva: 2015. október 29., 10:59
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Több fogamzásgátló beszedése
Fogamzásgátlás használata
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere