Lehet-e terhes a barátnőm?

Üdv! 3.-án, hétfőn lefeküdtünk, ő 2 hónapja szed fogamzásgátlót, ahogy azt kell. Nem elmentem benne, hanem előváladék került oda, ahová az megy... Szombaton (1.-je) múlt el a mensese, és ma (5.-e) volt egy kis hasmenése. Várom válaszát, hogy lehet e terhes.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza terhességi esélyek témában

Tisztelt Kérdező!

Elvileg nem lehet terhes a párja. A hasmenés miatt létrejöhetett áttöréses vérzés.

A menses jelentkezésétől kezdődően kezdje a továbbikban szabályosan s tablettát

Amennyiben jelentkeznek terhességi tünetek, végezzenek el egy vizelet tesztet!

Üdv:

Dr. Töeő

Kérdés: 2015. augusztus 05., 22:34; Megválaszolva: 2015. augusztus 11., 09:15
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?