fogamzásgátló

Tisztelt Doktor Úr! 1 éve születtek ikergyermekeim 2 éves próbálkozás és rengeteg hormongyógyszer és injekció után. Már nem szoptatok és újra szeretnék fogamzásgátlót szedni, mivel ugyan úgy mint szülés előtt nincs rendben a ciklusom. Szülés előtt több mint 10 évig szedtem a Meliane fogamzásgátlót, amivel meg voltam elégedve. Még maradt 2 levéllel így gondoltam elkezdtem újra ezt szedni. Mi a véleménye doktor úrnak megfelelő lesz ez számomra továbbra is és megfelelő védelmet ad? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza meliane témában

Kedves Kérdező!

Szerintem tökéletesen megfelelő lesz.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. július 23., 13:37; Megválaszolva: 2015. augusztus 05., 14:36
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Több fogamzásgátló beszedése
Fogamzásgátlás használata
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere