Lehetséges e a terhesség?

Tisztelt Doktor Úr! A párommal a ciklusom 10 napján voltam együtt és sajnos későn vettük észre, hogy az óvszer kiszakadt. Rá 16 órára vettem be az eseményutáni tablettát amitől 6napra rá a vártnál 12 nappal előbb véreztem, görcsöltem, de valamivel kevesebb volt mint a szokott menstruációm. A kérdésem az lenne, hogy a vérzés miatt kizárható e a terhesség és, hogy innentől számoljam e a ciklusomat? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza sürgősségi fogamzásgátlás témában

Nagy valószínűséggel nincs terhesség. A ciklust majd meglátja, nem lehet megjósolni.

Kérdés: 2015. március 23., 19:44; Megválaszolva: 2015. március 26., 12:31
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás