yasminelle szedés

Tisztelt Doktor úr, Yasminelle-t szedek fél éve. legutóbb sajnos többször később vettem be, mint ahogyan szoktam, emiatt váltani is fogok más fogamzásgátló módszerre. a 10. nap körül barna folyás jelentkezett. A gyógyszer szedése után 3 nap szünetet tartottam, akkor meg is jött rendesen. Most viszont alhasi fájdalmaim vannak, hasmenésem, és szédülgetek is és ma már a derekam is fáj. Az utolsó együttlétünk után 14 nappal negatívat teszteltem. ebből a csomagból még 11 szem van, nem tudom, a megkavart gyógyszerkapkodás zavart most meg, és emiatt érzem máshogyan magam, vagy teszteljek-e még? Válaszát köszönöm. K.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza Oc témában

Kedves Kérdező!

Szerintem nincs szükség további tesztelésre. Fontosabb a gyógyszer megfelelő szedése mert csak így fejti ki a kívánt hatását.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 11., 16:27; Megválaszolva: 2015. március 23., 20:26
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Antibiotikum + fogamzásgátló +...
December óta szedem a Lindynette 20 mg fogamzásgátló. Július 2-től egy hétig (július 8ig) antibiotikumot (Moxibiot) kellett szednem, mivel a...
Abbahagyott fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Szeptember 25-én jött meg az eredmény, hogy heterogén Leiden mutációban érintett vagyok. Miután kiderült, konzultáltam...
Zinnat 500 Jangee0, 2
Tisztelt Doktor úr! Zinnat 500-at kellett volna szednem 5 napig napi kettőt (10 szem) 6 szem után kiderült hogy allergiés vagyok rá, semmi komoly...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fogamzásgátló tabletta (nem hasmenés) csak a normálisnál hígabb vagy a normális...