Csináltassak terhességi tesztet?

Tisztelt Doktor Úr! Adelle tablettát kezdtem el szedni az előírtaknak megfelelőn 2014 decemberében. December 29.-én múlt el a menzeszem 7 nap után, 30.-án voltam együtt az akkori Párommal utoljára (azóta nem voltam senkivel) , majd 2015 január 5.-én újra megjött, és 14 napig maradt is. Közben lett volna egy gyógyszerszünetem, de csak 3 napot tartottam be belőle mert nem tudtam miért vérzek akkor már 11 napja... 18.-án elmúlt, majd 15. napra újra megjött, és a szokásos 7 napig maradt is. Február 10.-én kellett volna elkezdenem a 3. levelet de feleslegesnek tartottam, tekintve, hogy közben egyedülálló letttem. Most, március 5.-én kezdtem el újra szedni, jelenleg a 29. napon vagyok. Nagyon félek, mert bár kétszer volt azóta vérzésem, hallottam már olyanról, hogy valaki tabletta mellett teherbe esett és terhessége alatt még vérzett is... Sajnos a rendelési időt és az iskolát nagyon nehéz összeegyeztetni, de nem akarok minden napot végigidegeskedni... Sok volt a feszültség is, keveset iszok, mozogni nem igazán szoktam, viszont plazmaadásra járok. Lehet, hogy összezavartam a ciklusomat vagy akár még terhes is lehetek? A hasam görcsölni szokott, a szokásos feszültség és túlérzékenység megvan, ami menzesz előtt szokott, már csak maga a vérzés nem akar jönni. Előre köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza Teszt témában

Kedves Kérdező!

Terhességi teszt végzése javasolt, amennyiben pozitív, nőgyógyászati vizsgálat javasolt. Amennyiben vérzészavara megmarad, úgy szintén vizsgálat szükséges.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 09., 22:00; Megválaszolva: 2015. március 23., 19:55
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor úr! Nem rég váltottam másik fogamzásgátló gyógyszerre. Eddig lindynette 20-at szedtem, majd január 4-től reziát kezdtem el. A...
Több fogamzásgátló beszedése
Fogamzásgátlás használata
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás