fogamzásgátlás

Tisztelt Doktor úr! Barátnőmmel tegnap a menstruációja utolsó napján óvszerrel szeretkeztünk. Nem élveztem el és az óvszerrel sem volt semmi probléma. Azt szeretném kérdezni, hogy ha véletlenül az óvszer alján mégis távozhatott előváladék mekkora esélye van a teherbeesésnek? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján nincs esélye a teherbeesésnek.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 24., 00:23; Megválaszolva: 2015. március 01., 21:12
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás