Van mitől tartani?

Tisztelt doktor úr! Barátnőmmel tegnap, az együttlét alatt kiszakadt az óvszer, melyet rögtön észre is vettünk és megszakítottuk a közösülést. Mivel nem élveztem el így nem láttam értelmét esemény utáni tablettának. Némi előnedv volt a gumiban, de azt rögtön kihúztam mikor megtörtént a baleset. Barátnőmnek 15 nap van a következő menszeszéig. Mivel ön tapasztaltabb a maga tanácsát szeretném kérni. Mekkora az esélye a teherbeesésnek? Nagy felelőtlenség volt, hogy nem vett be a barátnőm esemény utáni tablettát? Köszönöm válaszát: Zoltán

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a esemény utáni tabletta témában

Kedves Zoltán! A leírtak alapján a teherbeesés valószínűsége kicsi, mégis tekintettel arra, hogy pont a ciklus közepén történt, érdemes esemény utáni tablettát használni - több a vele járó haszon mintha véletlen terhesség keletkezne. Létezik 105 órás tabletta is. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 22., 12:35; Megválaszolva: 2015. február 23., 20:52
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló