Ha a férjem antibiotikumot szed az lehet-e hatással a Mirena spirlál fogamzásgátlására?

Elnézést ha buta a kérdés, nem tudom, hogy ha a férfi szed gyógyszert, az lehet-e egyáltalán bármilyen hatással helyi hormonos fogamzásgátlásra. (pl. Augmentin, Aktil-DUO esetén) Köszönöm!

Dr. Tekse István válasza spirál témában

Kedves Kérdező!

Ilyen hatás nincs, nem kell tőle tartani.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 02., 11:46; Megválaszolva: 2015. február 08., 13:31
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlásos gondok
Tisztelt Doktor Úr/Nő. 29 éves vagyok, még nem szültem, 4 hónapja kaptam Mirena spirált, 7mm-es jelzőszálat hagyott hozzá az orvosom. A páromat...
Spirált szeretnék. Miként...
Üdvözlöm! Lassan 1 éve tervezem, hogy spirált szeretnék fogamzásgátlókét. A hormonális megoldások nincsenek jó hatással a szervezetemre...
Mirena jelzőszál
Tisztelt Doktor Úr! 9 hónapja használok Mirena hormonális spirált. Időnként ellenőrzöm a jelzőszálat és kb. 2 hónapja azt tapasztaltam, hogy...
hormontartalmú spirál vagy inkább...
Tisztel Doktor Úr! 2 éve hiperpláziát állapítottak meg, erre depo provera injekciót kaptam. 3 hónap alatt rendbe jött, fr. Curet eredménye normális...
fogamzásgátlási módszer
Tisztelt Doktor Úr! Segítséget szeretnék kérni a számomra megfelelő fogamzásgátlás kiválasztásához. Félév Mistral szedés következtében...