fogamzásgátlás

Tisztelt Doktor Úr! Több mint egy éve szedem a Gestomix nevű fogamzásgátlót. A 6. szemet a 13 órával később vettem be a megszokottól, a párommal előtte 3 nappal voltunk együtt.Fenn áll a teherbe esés lehetősége, vagy elegendő a következő 7 napban a kiegészítő fogamzásgátló eszköz használata? Előre is köszönöm választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

Ha leírása szerint pótolta, majd tovább szedte a gyógyszert, úgy nem lehet probléma.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 31., 13:22; Megválaszolva: 2015. február 08., 13:10
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok