• Sterilizálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A segítségét szeretném kérni. Van 2 gyönyörű, egészséges kislányunk.Én 28, a férjem 29 éves.Nekem már volt egy vetélésem.illetve egy abortuszom. Mindkét szülés császármetszéssel történt. A kisebbik lány 1 éves.Úgy döntöttünk, nem szeretnénk több gyereket.Teljesen biztosak vagyunk benne. Az új törvény szerint nincs lehetőségem a művi meddővé tételre. Vagy mégis? Nem létezik kiskapu erre? Kérem segítsen, mert teljesen tanácstalan vagyok. Várom mielőbbi válaszát. Üdvözlettel.

        Dr. Tekse István válasza a Sterilizálás témában

        Kedves Kérdező! Éppen a régi törvénykezés szabott volna gátat a meddővé tételnek. A jelenlegi törvény alapján a sterilizáció elvégezhető. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2015. január 28., 00:18; Megválaszolva: 2015. január 31., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: