Jelentkezik megvonásos vérzés?

Már két és fél éve szedem a Symicia nevű fogamzásgátlót, de a 3.héten véletelenül kimaradt egy szem. Ezt sikeresen pótoltam a következő napon, azonban a betegtájékoztató szerint ilyenkor nem kell szünetet tartani, hanem azonnal el kell kezdeni a következő levelet szedni. Ilyenkor jelentkezik megvonásos vérzés? Ha nem az azonnal a terhesség gyanúját véli felvetni? Ennek esély egyébként elég csekély, de sosem lehet tudni... Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

Ha szed tovább egy levelet, úgy nem lesz megvonásos vérzés és természetesen terhesség sem.

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 23., 12:32; Megválaszolva: 2015. január 26., 14:28
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok