Fogamzásgátló

Tisztel Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne: múlt héten tartottam az egy hetes szünetet a fogamzásgátló szedésében, ezen a héten hétfőtől kezdtem szedni a fogamzásgátlót. tegnap (pénteken) bevettem a megszokott időben a tablettát, de már éreztem, hogy nem vagyok jól, és kihánytam körülbelül két óra múlva. Utána rögtön bevettem egy pótot. Ez okoz valamilyen problémát, vagy kell változtatni valamit a szedésén? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza OC témában

Kedves Kérdező!

Tekintettel az azonnali gyógyszer pótlásra, semmi probléma nem lehet.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 17., 14:29; Megválaszolva: 2015. január 26., 10:17
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?