Fogamzásgátló váltása PCO miatt

Kedves Doktor Úr! 2 éve szedek fogamzásgátlót PCO miatt. Azóta már egyszer váltottam tablettát, most újra sor került rá. Belararól a 7 napos szünetet megtartva Dienille fogamzásgátló tablettát kezdtem el szedni. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e így a teherbeesés, ha azóta voltam együtt a barátommal? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

Elvileg ugyanolyan védettség van már az új ciklusban is, mint az eddigiekben.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 02., 15:57; Megválaszolva: 2015. január 02., 20:35
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok