Terhes vagyok vagy csak hormonális változások az esemény utáni tablettától?

Üdvözlöm Doktor Úr! A barátommal rendszeresen élünk nemi életet, mindig védekezünk gumióvszerrel. 8 napja annak hogy a gumi kiszakadt. Másnap Escepelle esemény utáni tablettát vettem be, nem hánytam tőle csak szédültem. A menstruációm 13nappal hamarabb jött meg.2napja szúró alhasi fájdalmam is volt, tudom hogy lehet a menszesz jele, de álltalában nem igy jelentkezik. Ez a tabletta mellékhatása miatt van, vagy fenáll a terhesség veszélye? Nem tudom hogy számít e, de másfél hónapja volt cisztám ami elpattant, felfázásom és gombás fertőzésem. Esetleg egy újabb ciszta is lehet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza esemény utáni tabletta témában

Valószínűleg a tablettától van.

Kérdés: 2015. január 01., 22:39; Megválaszolva: 2015. január 05., 17:40
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Esemeny utani tabletta
Jo napot! Azzal a panasszal fordulok Onokhoz, hogy tortent egy kis baleset tegnap ejjel. A parommal aktus kozben kiszakadt a gumi. Kb. 1 ora mulva ujra...
Szükséges az esemény utáni...
Tisztelt Asszonyom/Uram! Barátnőm Mistral fogamzásgátlót szed rendszeresen. Ma kell elkezdenie a következő levél gyógyszert, viszont tegnap este az...
Második esemény utáni tabletta egy...
10-én bevettem egy esemény utánit, viszont 29-én kiszakadt a gumi és éppen kozépidőben voltam. vegyek be mégegy esemeny utánit, 72 órásat, ha a...