fogamzásgátló

Tisztelt Doktor Úr! Egy évig szedtem a JANGEE 3 mg/0, 02 mg filmtablettát, de váltanom kellett mert pecsételő vérzés jelentkezett és az orvosom ajánlotta. Utána a VOLINA 3 mg/0, 03 mg filmtablettát írták fel, amit nyár óta szedek (július óta) . Az előző két levél vége felé barnás folyás jelentkezett, viszont a mostani levélnél már a levél felétől (10-11 szem után) , és erősebb is lett valamennyivel. Illetve kezdek újra pattanásosodni, pedig mindig tiszta volt az arcom. A betegtájékoztatóban tudom hogy írja hogy az első pár hónapban lehet ilyen, de én már majdnem fél éve szedem. A kérdésem az lenne hogy véd e a fogamzásgátló ettől (nagyon fontos)? Illetve hogy normális-e hogy ilyen probléma jelentkezik? Vagy megint váltanom kell gyógyszert? Válaszát előre is nagyon köszönöm. További kellemes napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

A védelem úgy gondolom megvan - ez az első 7 tabletta fealadata -, viszont ha ez a tünet továbbra is fennáll érdemes gyógyszerváltáson elgondolkodni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. december 23., 11:31; Megválaszolva: 2015. január 02., 19:31
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok