terhesség?

Kedves Dr. Ur! Számomra szokatlan problemavval fordulok Onhoz. Kb.5 eve szedek fogamazgatlo tabbletat (triregol) . A mentruaciom minden honapban tokeletesen jott meg azonban a mostani honapban a nemkivantnal hamarabb erkezett a tabletta szedes 14 tablettanal megjott. (3. Tabletta kimaradt) A verzes mennyisege tobb mint mas normalis esetben. Most a ciklus vegen jarok a tablettat abbahagytam ahogy a menszesz megjott (nogyogyasz tanacsara) de ma este felfazas szeru folyamatos vizelesi ingert tapasztaltam. Hozza kell tegyem hogy a parommal nem vedekeztunk a tabletta kimaradasa eseten sem! A kerdesem az lenne hogy ez lehete tunete terhessegnek vagy nyugodtan szedhetek antibiotikumot felfazas okabol. Tesztelni ugyebar meg nem erdemes ezert nem tudom mi tevo legyek. A rendes ciklusom a jovohet vegen kellene megjojon. Elore is koszonom a valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza fogamzásgátlás témában

Tisztelt Kérdező!

A gyakori vizelési inger kis terhességre nem jellemző. Amennyiben az orvos felírja, természetesen szedhet antibiotikumot.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. december 13., 20:56; Megválaszolva: 2014. december 15., 13:57
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok