Kérem segítsenek!

T. Doktor Úr/Nő! Barátnőmmel már rég óta együtt vagyunk és a gumi helyett ki szerettünk volna próbálni valami mást is. a Patentex oval hüvelykúp mellett döntöttünk. Először a menstruációs ciklusának végén használtuk akkor semmi probléma sem történt belőle. Most ismét használtuk de pont peteéréskor. Nagyon sok mindent lehet róla olvasni, jót is, rosszat is. ennél az alkalomnál egy kúppal kétszer is elélveztem ezt az egészet 1 óra alatt tudtuk le. Arra lennék kíváncsi hogy milyen eséllyel eshet teherbe ettől? Mennyire van okunk a félelemre? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza a fogamzásgátlás témában

Van. Ez nem hatásos fogamzásgátlás. Miért nem beszélnek először szakemberrel. A patentex mellett jobban teherbe lehet esni mint egyéb tablettás gyógyszerek mellett.

Kérdés: 2014. május 19., 16:03; Megválaszolva: 2014. május 21., 20:10
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol