Terhesség

Tisztelt Cím! Párom 20 éves, 3 év óta szedi a Yadine nevű fogamzásgátlót, az lenne a kérdésem, most lehet körülbelül középidőben, és volt láza 3-4 napja erős, tegnap pedig egy kicsit még az este folyamán. A gyógyszert mindig szedi, körülbelül 7 órakor szokta este beszedni, reggel volt egy közös együttlétünk amikor is történt ejakuláció a részemről a hüvelyében. Kell aggódni terhesség miatt vagy nem? Algoflex fortet szedett be 2 db-t összesen még jópár napja, tegnap pedig egy algopirint. Remélem mindent leírtam, 72 órát nem akartunk venni mert azt olvastam az csak baj okozna. Várom megtisztelő válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a fogamzásgátlás témában

Tisztelt Kérdező! A párja lázas megbetegedése nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását. A beszedett gyógyszer sem csökkenti a hatást. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. április 22., 10:22; Megválaszolva: 2014. április 23., 11:24
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol