Menstruáció késése

Tisztelt Doktor úr/Doktornő! A menstruációm 1 hete késik. 03.03-án kellett volna megjönnie. 03. 07-én és 03.09-én végeztem terhességi tesztet, de mindkettő negatív lett. 2013.augusztus elején fejeztem be a fogamzásgátló gyógyszer szedését, azóta a párommal pharmatex-et használunk és megszakítást. 02.26-án és 03.02-án nem használtuk a pharmatexet csak a megszakítást. Lehetséges a terhesség? Érdemes ennyi késéssel orvoshoz fordulni? Eddig mindig pontosan jött meg, csak most kicsit megijedtem.

Dr. Törő Bálint válasza menses zavar témában

Tisztelt Kérdező!

A terhesség előfordulása lehetséges, de nem valószínű. A vérzés kimaradása lehet peteérési zavartól is. Javaslom, hogy 2 hét múlva ismételje meg a tesztet! Aztán ráér még, ha egyébként panaszmentes orvoshoz fordulni.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2014. március 09., 16:35 ;Megválaszolva: 2014. március 10., 09:46
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Folytonos menstruacio
fel ev utan ujra elkezdtem szedni fogamzasgatlo tablettat, azota (tobb mint 2 hete) folyamatos a menstruaciom. Elso 1 hetben rendes mennyisegu es allagu...
fogamzásgátló szüneteltetése
Tisztelt Hölgyem/Uram! Olyan kérdésem lenne, hogy kb. 2, 5 év rendszeres Lindynette 20 szedése után úgy döntöttem, hogy ideje lenne szüneteltetni...
Szülés utáni menstruáció
Kedves Doktor Úr/Nő, Októberben született meg a kislányom. Sajnos a szoptatás már nem megy, de mostanában mintha minimális tejem ismét...
fogamzásgátló+vérzés
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Már 2 éve szedem a Dienille fogamzásgátlót. Vasárnap vettem be a havi adag utolsó szemét, és idáig mindig szerdán, vagy...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a második havi fogamzásgátlómból már a 3. szemet fogom a mai napon bevenni, de nem...