• menstruáció késleltetése 2 nappal

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor! Dalia nevű gyógyszert szedek, és 2 nappal szeretném eltolni a menstrúációmat. Eddig kedden jött meg, most viszont szeretném ha csak csütörtökön. Azt olvastam, hogy 2 bogyót vegyek a köv. levélből szünet nélkül. Viszont azt nem tudom pontosan, hogy ezután 5 napot vagy 7 nap szünetet tartsak? Ha hét nap kell, akkor ezentúl mindig csütörtökön lennék beteg? köszönöm válaszát. Anita

        Dr. Törő Bálint válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező! Valóban, ha el akarja kerülni a vérzést, akkor szünet nélkül tovább kell szednie a tablettát. Lehetséges, hogy 5 nap után kezdje el újra, mert így biztosítani tudja, hogy visszatérjen a folyamat a régi medrébe, azaz ismét kedden jelentkezik a menstruáció. Ez nem veszélyezteti a fogamzásgátló hatást. Üdvözlettel: Dr. Törő


        Dr. Törő Bálint
        Szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Törő Bálint

        Kérdés: 2013. december 09., 12:09; Megválaszolva: 2013. december 11., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: