mellékhatás, problémák

Tisztel Doktor úr/ nő! December 25én együttvoltam a párommal, a szeretkezés közben kissé lennebb csúszott az óvszer, nem csúszott le..csupán a himvessző feléig... Végülis úgy döntöttünk, hogy a kockázat elkerülése végett beveszek egy esemény utáni tablettát. Ezt közvetlen az aktus után meg is tettem, maximum 30 perc telhetett el. Miután bevettem (Postinor-2) rá egy napra jelentkeztek a mellékhatások, hányinger, rossz közérzet, enyhe mellérzékenység. A kérdésem az lenne, hogy meddig tarthatnak ezek a mellékhatások, illetve van-e félni valóm? Köszön előre is mihamarabbi válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza a esemény utáni tabletta témában

nincs félni valo. A vérzésig tarthatnak a mellékhatások

Kérdés: 2013. december 01., 20:45; Megválaszolva: 2013. december 03., 18:54
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol