• Mercilon tabletta kihagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Mercilon fogamzásgátló tablettát szedek 4 éve. Mestruáció végét követően, nem tudtam bevenni a tablettát (nem érkezett meg postán, mivel külföldön dolgozom.) Szombaton lett volna esedékes az első tabletta bevétele. Ma hétfő van, sajnos nem érkezett meg a gyógyszer. Mit tegyek? Szexuális együttlét mai napon történt a párommal. Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Törő Bálint válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos, amennyiben a fogamzásgátlót nem szedi, akkor nem kívánt terhesség létrejöhet. A tabletta szedésének szünetében óvszerrel, vagy megszakított közösüléssel védekezzenek. Jó lenne esemény utáni tablettát bevennie! Üdvözlettel: Dr. Törő Bálint


        Dr. Törő Bálint
        Szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Törő Bálint

        Kérdés: 2013. április 08., 21:53; Megválaszolva: 2013. április 11., 08:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: