Émelygés, szomjúságérzet

December 15-én kezdtem fogamzásgátló tablettát szedni (Yasminelle) . Két hét elteltét követően voltam együtt a párommal. Barna folyást/gyenge vérzést tapasztaltam Január 1-jétől egészen január 9-éig (a tablettamentes periódus január 5-én kezdődött) . A vérzés megszűnt, azonban a tegnapi és mai napon is émelygést tapasztalok, illetve folyamatos szomjúságérzetet. Terhességi tesztet ma reggel csináltam, negatív lett. Mi lehet a probléma? Lehet, hogy ennek ellenére terhes vagyok? Vagy ez csak a fogamzásgátló hatása? (4 hónapnyi szünet után kezdtem újra szedni a tablettát, korábban is ezt szedtem, akkor nem okozott hasonló tüneteket.) Esetleg más betegség állhat a hátterében?

Dr. Herman Tünde válasza fogamzásgátló mellékhatása témában

Kedves Kérdező!

A fg. tabletta az első hónapban nem nyújt teljes védelmet, attól, hogy a teszt jelenleg negatív a terhesség nem zárható ki. Keressen fel nőgyógyászt.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2013. január 10., 16:05 ;Megválaszolva: 2013. január 17., 22:02
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
fogamzásgátló tabletta abbahagyása
Kb. 4 éve kezdtem el szedni a Cypromix nevű fogamzásgátlót, majd 3 év használat után váltottam Gestomixre. Már egy fél éve gondolkodom azon, hogy...
Fogamzásgátló-szedés
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Yasminelle fogamzásgátlót szedek szeretném tudni hogy a következők csökkenthetik e a hatását? Sörélesztő tabletta, Betadine...
Menstruáció
Szeretnèm a menstruációmat késleltetni egy héttel későbbre nyaralás miatt.Nem szedek fogamzásgátlót.Lehetsèges valamilyen gyógyszerrel?
Szoptatás abbahagyása után szedhető...
Nem szeretnék át tèrni kombinált tablettára ha az Azalia továbbra is véd igy hogy már nem szoptatok.