teljesen véd?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Érdeklődnék, hogy a dorithricin nevű szopogatótabletta torokfájásra, illetve a különböző lázcsillapítók (rubophen..) , algopyrin mellett kell-e kiegészítő védekezés a stodette fogamzásgátlóm mellé? Vagy ezek nem csökkentik a hatását? Csak 1-2 xhasználtam őket a napokban. Válaszát előre is köszönöm: Laura

Dr. Csősz György válasza fogamzásgátló témában

Ezek mellé nem kell kiegészítő módszer

Kérdés: 2012. december 17., 10:36 ;Megválaszolva: 2012. december 21., 19:08
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló-szedés
Étrend kiegészítők és...
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg